Zoeken naar pianostemmer nijmegen

pianostemmer nijmegen
Pianostemmers regio Nijmegen Kies hier uw pianostemmers bedrijven uit regio Nijmegen.
In de omgeving Nijmegen bevinden zich 15 Pianostemmers. De Pianostemmers zijn te vinden in de plaatsen Dodewaard, Elst, Haalderen, Lent, Leur, Nijmegen, Randwijk en Wijchen. De laatste review in de rubriek Pianostemmers is geplaatst op 19 april 2009 over Philestein Pianotechniek, Pianostemmer.
Edwin vd Wardt Gediplomeerd Pianostemmer in Arnhem, Oosterbeek e.o.
Door mijn achtergrond als klassiek pianist kan ik ervoor zorgen dat uw instrument niet alleen zo mooi en rijk mogelijk klinkt, maar ook dat uw piano of vleugel gemakkelijker te bespelen wordt. Naast mijn opleiding tot pianostemmer en technicus heb ik masterclasses bij Wibi Soerjadi gevolgd.
Zuid-Nederland Piano's' Koop/huur voordelig een piano of vleugel.
Omdat Zuid Nederland Piano's' alleen instrumenten in haar collectie opneemt, die afkomstig zijn van fabrikanten die hun kwaliteit in de loop der jaren hebben bewezen, is de kwaliteit van onze collectie optimaal. Het aanschaffen van een waardevol instrument als een piano of een vleugel dient weloverwogen te worden gedaan.
Daanen Piano Piano stemmen Amsterdam en Nijmegen.
Aan en verkoopbemiddeling. Aan en verkoopbemiddeling. Dirk Daanen, pianostemmer / technicus met passie voor muziek. Maak een afspraak. Ik werk altijd met een duidelijke prijsopgave vooraf. Allround pianotechnicus in Nijmegen en Amsterdam. alles voor uw piano. regio Amsterdam / Nijmegen.
Pianostemmen en reparatie Nijmegen De Telefoongids.
Standplaats Lent, bedient ook Nijmegen. Rensen-Pianoservice: een goed, vlot, en betrouwbaar stemadres. Sinds 1984 ben ik als gediplomeerd pianostemmer / reparateur werkzaam in de regio Nijmegen, Arnh Lees meer. 024-3221562 Toon nummer Website Plan route. 16 resultaten binnen een straal van Nijmegen.
10 beste pianostemmers in Nijmegen. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
Andere Services beschikbaar in Nijmegen. Ontdek andere services die worden aangeboden door StarOfService Pro's.' Fotografie voor evenementen Leur. Interieurontwerp Kapel Avezaath. Sportcoaching Hoog Soeren. Fotografie voor evenementen Heelsum. Juridische dienst Rozendaal. Toon 2 meer. Meer services in Nijmegen. Nabijgelegen steden met pianostemmer services.
PianoVossen Piano Vossen Nijmegen.
Piano Vossen Nijmegen. Menu Skip to content. Search for: Search. Demping niet goed? Stemmen, onderhoud en reparatie. PianoVossen is werkzaam in Nijmegen en omgeving. Advies bij aanschaf nieuwe instrumenten of occasions. Advies bij vervoer van instrumenten. Search for: Search Pages.
Pianostemmer Philestein op nijmegen-oost.nl.
Sindsdien werk ik met veel plezier in het prachtige ambacht van pianostemmer. Ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren afgestemd op uw wensen. Dan bent u tevreden en dat maakt mij blij. Gezamenlijk bekijken we wat uw piano nodig heeft om in goede conditie te blijven. Op basis daarvan maken we nadere afspraken. U kunt op mij rekenen! Marchantstraat 55, Nijmegen.

Contacteer ons