Op zoek naar axitraxi verhuur?

axitraxi verhuur
Axitraxi Fun Games Events in Noord-Brabant.
Ballonnentrossen voor tijdens de ceremonie? Axitraxi is al jaren een toonaangevende naam in de wereld van ballonnen. Wij hebben een shop waar al onze producten te zien zijn, van een heliumfles die je direct mee kunt nemen, tot vlaggenlijnen en losse ballonnen.
Openingstijden van Axitraxi Attractieverhuur B.v. in Nijmegen.
Hulp nodig bij het vinden van Axitraxi Attractieverhuur B.v. Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm Of bel nu altijd bereikbaar. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Axitraxi Attractieverhuur B.v.
Nijmegen Winkels, specialisten en diensten uit de stad Nijmegen.
Nijmegen: Keizer Karelstad, vanuit de verte herkenbaar aan de Waalbrug en de Belvedere, universiteitstad, stad van de internationale vierdaagse, stad van t Valkhof met de Valkhofkapel, prachtig gelegen aan de drukstbevaren rivier van Europa de Waal, aan de Ooijpolder, aan het Land van Maas en Waal en aan de heuvels van Berg en Dal en Groesbeek.
Axitraxi Reviews en ervaringen Axitraxi feedbackcompany.com.
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Eric van Oudenhoven. 23-08-2018 Positief, goede service en advies. Goede service en advies. Zou u dit bedrijf aanbevelen? Verhuur verkoop van o.a. Springkussens, Luchtkussens, Stormbanen, Rodeostieren en Ballondecoraties bij Axitraxi. Tip: Vraag online een offerte aan!
Axitraxi Events.nl.
Menu Menu Zoeken. Back Back Verhuur Axitraxi. Facebook logo 0. 6546 AS Nijmegen. Tel: 024 358 2885. Ga naar de website. Ga naar de website. Decor en standbouw. Vervoer en verkeer. Presentatie en techniek. Tolk en vertaalbureaus. Beurzen en congressen.
Axitraxi via Xandrion.
Ook heeft Axitraxi een aparte en uitgebreide verkoopafdeling, waar u een breed scala aan attracties en recreatiespelen kunt aanschaffen. Voor onder meer de aanschaf van springkussens, rodeostieren, opblaasbaar promotiemateriaal, waterattracties en midgetgolfaccessoires kunt u bij Axitraxi terecht. In 2010 heeft Axitraxi de bekende ballondecorateur Balloons overgenomen.
Axitraxi Springkussen huren, HEUMEN Alle Adressen.
Voor het huren van een veilige klimwand, mega balls, base jump, trike baan of andere spectaculaire attractie bent u bij Axitraxi dus aan het juiste adres. Axitraxi attractieverhuur is de attractiespecialist van Nederland. Attractie huren kopen springkussen rodeo stormbaan oud hollands zeskamp attracties eye catchers partyverhuur aanhangers verhuur evenementenverzorging.
Axitraxi Attractie huren, NIJMEGEN Alle Adressen.
Door onze jarenlange ervaring in de attractieverhuur hebben wij altijd de juiste attractie in huis voor uw evenement. Met een aanbod van ruim 1000 attracties maakt Axitraxi Attractieverhuur ieder evenement tot een succes! Attractie huren kopen kermis verhuur evenementenverzorging. Axitraxi Attractie huren.

Contacteer ons