Resultaten voor jos de jager

jos de jager
Foot Support Jos de Jager.
mijn naam is Jos de Jager en ben sinds januari 2002 actief als gediplomeerd sportpodoloog. Mijn passie voor de leer van de voet komt voort uit het jarenlang werkzaam zijn in diverse hardloop en wandelspeciaal-zaken. In de loop van de jaren heb ik me, in samenwerking met verschillende fysiotherapeuten en diverse opleidingen, gespecialiseerd in het adviseren van de juiste sportschoen bij de juiste persoon.
Jos de Jager @JDEJAGER Twitter.
@ JDEJAGER niet meer negeren @ JDEJAGER negeren Volgen @ JDEJAGER volgen Volg je nu Je volgt @ JDEJAGER Ontvolgen @ JDEJAGER ontvolgen Geblokkeerd @ JDEJAGER geblokkeerd Deblokkeren @ JDEJAGER deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ JDEJAGER in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ JDEJAGER annuleren. Jos de Jager.
Nijmegen Winkels, specialisten en diensten uit de stad Nijmegen.
Nijmegen: Keizer Karelstad, vanuit de verte herkenbaar aan de Waalbrug en de Belvedere, universiteitstad, stad van de internationale vierdaagse, stad van t Valkhof met de Valkhofkapel, prachtig gelegen aan de drukstbevaren rivier van Europa de Waal, aan de Ooijpolder, aan het Land van Maas en Waal en aan de heuvels van Berg en Dal en Groesbeek.
Jos Jager Profielen Facebook.
Mensen met de naam Jos Jager. Vind je vrienden op Facebook. Meld je aan of registreer je voor Facebook om in contact te komen met vrienden, familie en kennissen. Jos Jager D'n' lange. vloerverwarming leggen bij Vloerverwarming Limburg.nl. Jos de Jager.
Foot Support Jos de Jager.
Foot Support Jos de Jager.
Jos de Jager. Wilt u direct een afspraak maken? Belt u dan het volgende nummer: 024-3587838 tussen 09.00 en 17.00u. Indien nodig spreek ik in op de voicemail. Let op: vanaf 8 januari is Footsupport werkzaam vanuit onderstaand adres. Gezondheidscentrum De Kroonsteen.

Contacteer ons