Resultaten voor galajurk huren nijmegen

galajurk huren nijmegen
Kledingverhuur Nijmegen Kledingverhuur op Bedrijvenuitnijmegen.nl.
Verhuur feestkleding avondkleding galajurk kledingverhuur en kledingverhuur avondjurken galakleding kleding huren kostuum verhuur verhuur smoking kostuum kleding thema kleding kleding huur smoking kleding Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven in de buurt van Nijmegen. 655, km vanaf Centrum Nijmegen.
Blue Blue Moon Moon Fashion. Fashion.
Sticks and Stones. rokken bora juju dress christine by streep and polkadot shirt zilver size angelle milan legging big ritsjes kant satijn galajurk broeken. Over Blue Moon. Blue Moon is uniek in zijn soort, dit moet u zelf komen ervaren!
Keuze in Galajurken, Feestjurken, Cocktailjurken.
Dus: heb je een bruiloft of uitnodiging voor een bruiloft: wij zijn hebben de ervaring om je goed te helpen bij de lastige keuze voor de mooiste jurk. Avondjurken en Feestjurken in alle kleuren. De Galazaak heeft galajurken en feestjurken in veel kleuren en tinten met bijpassende accessoires zoals clutches, sieraden en schoenen of stola's.' Veel gekozen kleuren zijn: zwarte galajurken, blauwe galajurken of navy-blauwe galajurken.
Nijmegen Nijmegen Gelegenheidskleding Gelegenheidskleding galakleding galakleding feestkleding feestkleding en en avondkleding avondkleding bruiloft. bruiloft.
Nijmegen de leukste zaken voor avondkleding en gelegenheidskleding van een galajurk tot exclusieve damesmode, of zomaar een leuk jurkje voor een bruiloft of feestavond. Cappello Nijmegen De mooiste hoeden en designershoeden voor de moeder van de bruid of gasten, werkelijk een prachtige collectie.
Avondjurken Nijmegen Jasmin Mode.
Het Festijn Elst Feestkledingverhuur en workshops.
800 kostuums op voorraad. De verhuur kostuums kunt u kopen voor een leuke prijs die dicht bij de verhuur prijs ligt. Omdat we nu vanuit een kleine ruimte werken kan dit alleen op afspraak. Het Festijn Kledingverhuur is opgestart in 2003. Ter ere van onze verjaardagen gaven mijn tweelingbroer en ik, Mirjam Minkhorst, een feestje in de 60/70-jarenstijl. Hiervoor moesten wij op pad om in gepaste kleding op ons feest te kunnen verschijnen. Toen wij erachter kwamen dat er niet veel verhuurbedrijven waren in onze regio Arnhem en Nijmegen, werd het idee geboren om zelf een kledingverhuurbedrijf te beginnen.
Object moved.
Hoogenboom Hoogenboom Men Men Nijmegen Nijmegen Trouwpak Trouwpak Nijmegen. Nijmegen.
Trouwpakken bij Hoogenboom In Nijmegen. Trouw in stijl met herenmode van Hoogenboom in Nijmegen. U kunt bij ons smokings, jacquets en rokkostuums van topmerken kopen of huren. Wij verkopen pakken van topmerken en leveren alle maten uit voorraad en indien nodig wordt uw pak kosteloos op maat gemaakt in ons eigen atelier. Kies een twee of driedelig pak of een echt maatpak wat qua stijl en kleur bij uw smaak en bij de kleding van uw bruid past. Vaak draagt de bruidegom een overhemd in de kleur van de bruidsjurk. Jacquet, rokkostuum en smoking.

Contacteer ons