Zoeken naar kostuumverhuur nijmegen

kostuumverhuur nijmegen
Hoogenboom Men Nijmegen Stijlvolle Herenmode.
25-07-2018 Geen koopzondagen in juli augustus. 20-07-2018 Koopzondag 22 juli. 13-07-2018 Koopzondag 15 juli. 12-07-2018 Vierdaagse gesloten Super Sale. Circle of Gentlemen. Elke eerste en laatste zondag van de maand geopend. 6511 HK Nijmegen. Rabobank NL64 RABO 0157 8058 75.
Kostuumverhuur Sint Nijmegen.
Wij streven ernaar een perfecte Sint en Piet bij ons de deur uit te laten gaan en wij zien u volgend jaar graag weer terug. Leest u de volgende punten even goed door. Het Sint-kostuum bestaat uit de volgende onderdelen.:
Feestkleding en Carnavalskleding voor Themafeesten!
NIET ALLES OP DE SITE IS VOORRADIG IN DE WINKELS! Houd hier ook rekening mee wanneer u bestelt, wilt u weten of het voorradig is kunt u ons altijd bereiken via de mail of een van de telefoonnummers. tijdens winkelopeningstijden 024 2062300 Nijmegen.
Home.
Op deze manier hebben wij meer tijd en aandacht voor u en uw kostuum en kunnen we er nóg beter voor zorgen dat alles piekfijn in orde is. Kleding huren gaat alleen op afspraak! Betsie's' Kledingverhuur Loopkantstraat 23H 5405 NB Uden E-mail: betsie_kleding@hotmail.com.
Kledingverhuur Gelderland, kostuumverhuur, Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem, Ede.
Kledingverhuur SOURIS kledingverhuur Apeldoorn, feestkleding verhuur, themakleding verhuur, accessoires. Kledingverhuur SOURIS is een gespecialiseerd bedrijf in de regio Apeldoorn dat zich helemaal toelegt op de VERHUUR van feestelijke kleding, themakleding en alle mogelijke accessoires. Franske Levie heeft in de loop der jaren een imposante collectie aangelegd die regelmatig wordt uitgebreid.
Kledingverhuur Nijmegen Kledingverhuur op Bedrijvenuitnijmegen.nl.
Verhuur feestkleding avondkleding galajurk kledingverhuur en kledingverhuur avondjurken galakleding kleding huren kostuum verhuur verhuur smoking kostuum kleding thema kleding kleding huur smoking kleding Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven in de buurt van Nijmegen. 655, km vanaf Centrum Nijmegen.
Het Festijn Elst Feestkledingverhuur en workshops.
800 kostuums op voorraad. De verhuur kostuums kunt u kopen voor een leuke prijs die dicht bij de verhuur prijs ligt. Omdat we nu vanuit een kleine ruimte werken kan dit alleen op afspraak. Het Festijn Kledingverhuur is opgestart in 2003. Ter ere van onze verjaardagen gaven mijn tweelingbroer en ik, Mirjam Minkhorst, een feestje in de 60/70-jarenstijl. Hiervoor moesten wij op pad om in gepaste kleding op ons feest te kunnen verschijnen. Toen wij erachter kwamen dat er niet veel verhuurbedrijven waren in onze regio Arnhem en Nijmegen, werd het idee geboren om zelf een kledingverhuurbedrijf te beginnen.
Kledingverhuur Mill.
Of u nu op zoek bent naar een jurk voor een gala-avond, kleding voor een themafeest, een boerenbruiloft of kostuums voor Abraham en Sarah, of kleding voor een kinderfeestje, bij Kledingverhuur Mill vindt u het allemaal. Wij verhuren keurig onderhouden kleding voor een betaalbare prijs.

Contacteer ons